Ep. special [amtestatpentruvoi] – carne de porc Scandia

Carne de porc în suc propriu, produsă la Scandia Sibiu. E bună, nu e bună? Se consumă rece sau caldă?

No bine, am testat-o eu și concluzia a fost că este ok pentru un sos de paste, dar consumată rece, doar pentru fani sau într-o situație de dezastru real.

O conservă de 300g ajunge pentru 2-3 porții și conține 90% carne, gelatină, niște grăsime (care poate fi aruncată), condimente și conservanți. Miroase bine când o desfaci și nu este foarte sărată. De pe conservă, hârtia se dă ușor jos, dar se spală puțin mai greu.

Combinația mea preferată, pentru zilele fără imaginație și timp, este de paste cu sos de roșii și carne. În cazul de față, paste integrale de la Kaufland, care se fierb ok și un sos simplu de tomate, condimentat și în care am pus carnea tăiată cuburi și am lăsat pe foc, câteva minute, la fiert.

Cu o salată lângă, iese de o masă principală. 🙂

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂

Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂

Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.