La 2 kilograme de fructe, 1 kilogram de zahăr. Spălate, scurse de apă, acoperite cu zahăr și lăsate până a doua zi. Apoi fierte, date în câteva clocote, să fie topit zahărul și să mai scada zeama și pus niște gelfix 2 în 1.
Este bunăăăăăăăăăă de tot!!!!
Opera mamei, eu, ca un dezastru autentic, sunt doar cu pozatul și mâncatul. :))))
—
Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂
Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂
Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.