Baza acestui dezastru sunt vinetele, pentru că aveam una bucată de terminat din frigider. 🙂
Se ia o vânătă, se spală, se taie bastonașe subțiri. Facem la fel cu un dovlecel sau zucchini și un ardei gras roșu sau capia. Mai tocăm o jumătate de ceapă.
În tigaie punem niște ulei și călim ceapa, apoi adăugăm vinetele și avem grijă să nu se ardă, dar să fie făcute. Partea asta cred că e cea mai complicată. Adăugăm apoi zucchini și ardeiul și apoi sos de soia și teriyaki.
Dacă am nimerit consistența legumelor, vinetele ar trebui să se topească în gură, iar restul de legume să fie puțin crunchy. 😀
De combinat cu tăiței sau orez. Și niște carne.
Logic că e chinezesc, pentru că are sos de soia, nu? 😛 😀 :)))))
—
Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂
Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂
Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.