Mâncarea de astăzi se face destul de repede, pentru că este o combinație de leftovers – rămășițe de la masa din weekend și o salată cu cușcuș, care se mănâncă rece.
Șmecheria este să vă rămână niște piept de pui rotisat sau făcut la cuptor. Dacă nu, băgați un pui la rotisat sau la cuptor! 😀
No bine, ca să avem un prânz deloc dezastru și rapid de făcut, punem o cană de cușcuș la hidratat cu apă fierbinte, puțină sare, legume deshidratate și un strop de ulei (cum scrie de altfel pe cutie sau pungă). Când este gata, scurgem de excesul de zeamă, dacă se întâmplă să nu nimerim proporția de apă, după care combinăm cu niște legume crude de prin frigider – castravete sau ardei roșu, tocate mărunt. Potrivim de gust cu sare, dacă mai este cazul și piper și niște zeamă de lămâie.
După care porționăm în cutii și punem deasupra o bucată de piept de pui, tăiată în bucăți mai mici.
Acest prânz se poate pregăti cu o zi înainte și se păstrează la frigider.
Yummy-yummy. Cu cât este mai acru, cu atât mai bine. :))
—
Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂
Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂
Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.