Ep. 325 – mozzarella marinată cu roșii uscate

Sau, cum zice Chef, un soi de caprese picant. 😀

Pentru această rețetă folosești bile mici de mozzarella. Dar dacă nu găsești la magazin, ca mine, cumperi o bucată normală de mozzarella. Una de persoană. :)))

Brânza o tai felii și o pui într-un castron cu roșii uscate și niște măsline, peste care torni ulei de măsline și cremă de oțet balsamic. Condimentezi cu sare, piper, busuioc și oregano. Și niște ardei iute, fulgi de chili, ce ai.

Lași să stea puțin la marinat. După care, poftă bună! :))

Este un dezastru vegetarian cu care vei impresiona sigur musafirii. Dar mie mi s-a părut puțin cam grețos, varianta cu roșii proaspete fiind mult mai fresh.

Dacă o să mai fac, mă gândesc să o combin cu niște pâine prăjită. Pâine prăjită cu usturoi. Hm hmm hmmmmm.

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂

Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂

Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *