Ep. 314 – ciorbă de salată verde

Această ciorbă dietetică (lol) se începe prin a prăji niște slănină tăiată cuburi mărunt în puțin ulei. Început promițător! După care pui frunzele de la una-două salate, spălate bine înainte, în oală, să se călească cu slănina și adaugi apă și lași să fiarbă, cât stai de povești cu prietenii. Separat faci omletă din 3-4 ouă amestecate cu furculița sau telul și o prăjești în tigaie, după care o tai bucăți mari. În oala de ciorbă de salată adaugi niște usturoi pisat, lapte amestecat cu puțină făină și omleta, mai lași să dea în câteva clocote și voila, ai ciorbă de salată.

Proteică și cu niște sălățică în ea, este un dezastru care arată foarte bine. Iese o oală de hrănit familia și prietenii, mai puțin cei mofturoși. :))

N-am făcut-o eu, logic. (Dacă nu știți de ce, sunteți noi pe blog. 😀 )

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂

Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂

Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *