Ep. special [amtestatpentruvoi] – tortelloni cu sos de roșii

Din motive de timp liber, mi-am propus să testez anul acesta semipreparate de prin magazine, care sună relativ comestibil. Problema mea cu majoritatea produselor de pe piață este că sunt înfiorător de sărate, de asta ambalajele colorate și reclamele mă lasă indiferentă. Pe de altă parte, sunt chestii pe care nu merită să le faci acasă, de la zero. Un exemplu fiind onion rings sau inele de ceapă pane.

No bine, astăzi avem tortelloni cu sos de roșii, marca lui Lidl. Pastele au niște resturi de carne prin ele; între noi fie vorba, dacă vă este foarte foame, ar fi cazul să faceți un sos de roșii proteic. :))) Se pregătesc conform instrucțiunilor de pe pungă, adică se fierb într-o oală cu apă fierbinte, după care se strecoară și se pun în sos.

Sosul, făcut din pastă de tomate, apă și niște legume (ceapă, usturoi, ardei) călite înainte în puțin ulei, și condimentat cu sare, piper, busuioc sau cimbru.

O dată pe an, când nu ai nimic la îndemână prin frigider, este ok.

Mai există vreo două variante de paste cu brânză, dacă vă place combinația, le puteți încerca.

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂

Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂

Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *