Ep. special [desezon] – paste/pappardelle cu ficat

Logic că am modificat rețeta, cu paste scurte în loc de pappardelle sau tăiței lați, pentru că asta aveam prin casă. Ceea ce vă doresc și vouă, că doar noi dezastrele nu stăm în loc din lipsă de ingrediente. :))))

Rețeta originală este interesantă: prăjești ușor ficatul în unt, să rămână roșu în interior, după care îl îneci cu supă, în care fierbi și pastele, la final mai pui și niște parmezan dat pe răzătoare. Practic este un fel de paste cu ficat și sos.

Eu am ales să gătesc ceea ce știu că mănânc. 😀 Drept urmare am prăjit ficatul în ulei, pe toate părțile, până s-a ars bine. :)))) Ficat condimentat cu sare și cimbru.

Pastele scurte le-am fiert separat.

Și, la final, am amestecat ambele-amândouă și le-am mâncat cu niște salată acră murată.

N-a fost rețeta originală, dar uite cum am mâncat niște proteine din ălea bune din organe de pui. 🙂

Rețeta inspirată de la Claudia Roden, Food of Italy.

PS: cel mai bun lucru este uleiul ars din tigaie, sorry pentru cei aflați la dietă. :))))

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂

Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂

Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *