Ep. 304 – legume cu roșii uscate

Morcov, ardei capia, ceapă, apio, roșii uscate, porumb. Adică ce aveam de terminat de prin frigider și congelator, o pretenție de a combina niște resturi de roșii uscate cu ceva. 🙂

Morcovii curățați și spălați, apoi tăiați bastonașe subțiri; ardei, curățați de semințe și cotor, spălați și tăiați felii subțiri; ceapa, la fel, tăiată peștișori; apio, tăiat rondele subțiri. Legumele se pun în tigaie cu puțin ulei, piper și se călesc până se înmoaie. Dacă este cazul, adăugați și un strop de apă, apoi lăsați să scadă. La final, o mână de porumb congelat și roșii uscate, tăiate mărunt. Pentru sos mai puneți niște sos de soia (de asta nu punem sare).

Colorat, plin de vitamine, este perfect de combinat cu paste sau orez și proteine de orice fel.

Vedeți să nu ardeți legumele că nu vrem un dezastru carbonizat! :)))

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂

Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 

Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *