Credeți că pe vremea când mâncai șnițel de parizer cu cartofi prăjiți o făceai de plăcere? Nu, trebuia să fii inventiv și să gătești cu ce găseai la alimentara. Echivalentul șnițelului de pui, doar că puii pe vremea comunismului românesc nu prea aveau carne pe ei.
De făcut, se face foarte rapid și din puține ingrediente. Feliile de parizer, mai groase, nu din cele străvezii, se dau prin făină și ou bătut, apoi se prăjesc în ulei.
Cumpărăm extrem de rar mezeluri, cel încercat azi este parizer de vită, din Kaufland. Probabil porția pentru tot anul.
De combinat cu pâine sau cartofi și niște castraveți acri.
—
Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂
Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂
Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.