Ep. special [desezon] – tocăniță aromată

Din categoria specială, de sezon, ce-dezastre-a-mai-gătit-mama, astăzi avem o tocăniță aromată. 😀 Care îmbină aromele de carne de porc cu varză murată și, logic, cartofi. :)) Și cu vinul rămas de la sărbători. 😀

Jumătate de kilogram de carne de porc tăiată cuburi, cu niște ceapă roșie și niște căței de usturoi, tocate se călesc în puțin ulei, apoi se adaugă o jumătate de varză murată tocată, jumătate de litru de supă de carne, jumătate de sticlă de vin alb, se condimentează cu sare, piper, dafin, boia și chimen și se lasă să fiarbă la foc mic. Când carnea este aproape fiartă, se adaugă doi cartofi cuburi și, la final, niște pastă de tomate.

Este o mâncare sănătoasă, bună după ce ai dat zăpada la lopată. :)) Care zăpadă? Cea imaginară. 😀

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂

Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 

Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *