Un măr și 1 fenicul, tăiate felii subțiri. Dressing făcut din zeamă de lime sau lămâie, maio, smântână acră – dar puteți sări peste, sare, piper, boia și niște coriandru proaspăt tocat – poate fi înlocuit cu pătrunjel verde.
Acrișoară. Yummy. Dezastru, ce mai! 😀
De la Georgeanne Brennan.
—
Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂
Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună.
Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.