3 cepe, 1 păstârnac, 6-7 morcovi nu foarte mari, 5-6 capia, aprox. 1,5 kg gogonele verzi. Toate legumele curățate de coajă și sâmburi, spălate și tocate mărunt, după care se pun la călit în ceaun, cu ulei cât cuprinde – nu exagerați, să nu iasă prea grețoasă. La final, vreo 2 roșii tocate și jumătate de cutie de pastă de tomate.
Are un gust interesant acrișor, de la gogonele. Dar este mai bună decât mi-am imaginat. Și vegană. 🙂
Acest dezastru este capodopera mamei, din rețetele salvate de prin reviste. 🙂
—
Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂
Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂
Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.