Ep. 287 – Thüringer Bratwurst

Dacă sunteți pasionați de mâncarea nemțească, atunci niște cârnați albi la grătar sunt musai, măcar în zilele cu peste 30 de grade afară. În septembrie. La munte.

Cârnații, făcuți din carne de porc și vită (originalii), au un gust specific de la condimente, printre care regăsim măghiran. Se prăjesc pe grătar și zice-se că au un gust și mai bun dacă sunt stropiți cu bere înainte. N-am încercat, dar sună interesant.

Bineînțeles că se mănâncă cu o chiflă și muștar, eventual castraveți acri. Și o bere cu gust de bere. De Oktoberfest nemțesc.

Dacă nu aveți chef de încins cărbunii, cârnații Thüringer sunt în meniu la grill, la Kaufland.

Cei din poză sunt opera lui Chef și sunt asortați cu niște cartofi prăjiți și salată. Plus mici autohtoni. :)))

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂

Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂

Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *