Bineînțeles că mi-a plăcut, pentru că se face rapid, este sățioasă, vegetariană, aproape vegană (că noi folosim feta de la Arla) și colorată. 🙂
Într-un vas tocați niște roșii, spălate înainte; poate găsiți la piață sau la magazin mai multe soiuri și culori. În același vas adăugați niște ceapă roșie, tocată mărunt și un ardei roșu iute. Eu am folosit ardei gras și un rest de ardei verde iute. Condimentați cu sare și piper și dregeți cu ulei de măsline și zeamă de lămâie.
În această salată de legume veți pune năutul, încălzit într-o tigaie sau direct din conservă. Lăsați câteva minute să se combine aromele.
La final, înainte să serviți, puneți feta sfărâmată și mentă proaspătă și busuioc, tocate. Sau de la plic, va arăta dezastru, dar va fi ok la gust. 🙂
Este bunăăăăăă de tot. Mersi Jamie. 🙂
PS: busuiocul meu este din producția proprie de busuioc lămâios. 😀 😛 😀
—
Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂
Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂
Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.