Ce știm despre această rețetă: este gem, deci conține fructe, zahăr, posibil gelfix și/sau zeamă de lămâie. Fructele sunt mere și pere, care se spală, se curăță de sâmburi și coajă și se taie cuburi. Rezultatul final se obține din fierberea fructelor pe aragaz, într-o oală, cu zahăr, până se înmoaie fructele și se îngroașă zeama. Gemul este șocant de bun!
Ce nu știm la această rețetă: cantități și durata de fierbere. Dar când s-a împiedicat un dezastru bucătar de așa ceva? :)))
Spor la experimentat. 😀
Și dacă nimeriți cantitățile, lăsați-mi și mie un mesaj. 🙂
—
Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂
Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂
Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.