No bine, chorizo a fost prosciutto și pătrunjelul verde a fost frunze de apio, că asta era la ofertă în frigider. 🙂
Pentru această salată, care se face în 5 minute, aveți nevoie de năut, chorizo felii, roșii tăiate, ardei copt tăiat fâșii, niște felii subțiri de ceapă roșie și pătrunjel verde. Aranjate artistic pe farfurie sau combinate într-un castron, dacă serviți mai multe persoane și stropite cu puțin ulei de măsline și zeamă de lămâie.
Probabil inspirație de la Georgeanne Brennan. 🙂
—
Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂
Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂
Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.