Pentru că am avut niște resturi de paste fierte prin frigider, astăzi avem o nouă rețetă de paste cu nectarine, legume și multă lămâie. 😀
Ca toate dezastrele din bucătăria mea și acesta se face foarte rapid, cu puține ingrediente și cu multă creativitate. :)))
Într-o tigaie, în puțin ulei de măsline, am călit un morcov, curățat, spălat și tăiat fâșii subțiri, după care am adăugat jumătate de ardei gras roșu, la fel, curățat de semințe, spălat și tăiat subțire, un cățel de usturoi, tocat mărunt, vreo două felii de șuncă și felii subțiri dintr-o nectarină. Am condimentat cu sare, piper și busuioc și la final am turnat zeama de la o lămâie.
Legumele se amestecă cu două mâine de paste integrale și tricolore, fierte separat.
Au ieșit două porții.
Care nu au prins finalul zilei. :)))
Combinația cu nectarine și lămâie este genială!!! Și dacă scoateți șunca, e chiar vegană. 😛
—
Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂
Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂
Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.