O conservă de porumb. O mână de măsline, curățate de sâmburi și tocate. Câteva fire de apio tocate mărunt. Niște ceapă verde tocată. O bucată de feta, mărunțită cu furculița. Dressing simplu, de ulei și zeamă de lămâie. Condimentat cu sare și piper.
Se servește pe salată verde și cu pâine caldă, făcută în casă. Că asta era la ofertă. 😛
Este un dezastru vegetarian rapid și sățios, făcut cu ingrediente de prin frigider și care arată colorat și super bine în poze. Ce poți să vrei mai mult de atât? :))
—
Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂
Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂
Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.