Ep. 275 – salată de roșii grase

Salată de roșii grase la dietă, lol. :)))) Este o salată super bună și gustoasă, un dezastru de vară. 🙂 Și se face foarte repede, dacă ai tot ce îți trebuie.

Niște roșii colorate, coapte, grase și frumoase se taie felii rotunde și se aranjează pe un platou. Se presară cu sare, usturoi, ceapă verde sau cozi tocate de pătrunjel verde și oregano (cimbru, busuioc, pătrunjel verde pot fi alte opțiuni). Pentru impresia artistică și pentru gust. Se stropesc cu oțet balsamic și oțet din vin, plus ulei de măsline.

Se mănâncă cu pâine de casă. Caldă.

Vegan, of course. 😀

Dacă nu vreți să vă iasă o poză atât de tragică, precum a mea, puneți roșiile într-un castron, mâncați-le și fotografiați castronul gol. :)))))

După o idee de Georgeanne Brennan + poporul român, care mânca roșii de pe vremea lui Burebista, înainte să se fi inventat. 😀 😛 :))))))

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂

Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂

Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *