Ep. special [fromtheUSA] – onion rings sau inele de ceapă pane

Mâncate simple, cu ketchup sau alt sos, sau pe post de garnitură, pe lângă hamburgeri, onion rings sau inele de ceapă pane/ crocante sunt ușor de făcut, dacă ai niște ceapă, o tonă de ulei și o tigaie mai adâncă. 🙂

Originale din Regatul Unit au devenit faimoase prin intermediul numeroaselor rețele de fastfood american. Motiv pentru care noi le pregătim pentru sărbătorit 4 iulie de săptămâna viitoare. 😀

Am cumpărat o ceapă albă, pe care am curățat-o, spalat-o și am tăiat-o rondele subțiri, după care am desfăcut feliile în inele.

Separat am pregătit aluatul dintr-un ou, niște sare, piper, câteva linguri de apă și făină cât cuprinde, să iasă un aluat gros de clătite. Puteți folosi și alte condimente, în funcție de preferințe sau parmezan ras. Și puteți încerca și varianta de făină-ou-pesmet-ou-pesmet, ca la șnițele.

Fiecare inel de ceapă, l-am dat prin aluat și l-am prăjit în baie de ulei. La final vom avea un castron de inele de ceapă pane.

Deși procesul este dezastruos de simplu, mi se pare mai eficient să comanzi inele gata făcute, mai ales dacă nu prăjești în ulei în mod constant. Prin magazine există și varianta de inele congelate, poate cândva voi încerca și varianta asta.

Dacă vreți vegan, săriți peste ou. 🙂

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂

Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂

Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *