Ep. special [deluatlaservici] – “aripioare fără oase” cu orez și legume

Voi știți ce sunt aripioarele fără oase? 😀 (Sunt bucăți de piept de pui, că logic că aripioare fără oase, mai greu… decât poate unele modificate genetic sau când vor fi produse artificial, în laborator).

În fine, ce trebuie să reținem de aici este că marketingul nu ne vrea nici educați, nici sănătoși și să procedăm în consecință.

Revenind la dezastrele noastre. 😛 Azi avem o mâncare rapidă de luat pachet la servici, care are toate grupele de nutrienți, este sățioasă, colorată și bună de tot. Și care se încălzește rapid la microunde.

“Aripioare fără oase”, formularea găsită în niște articole de pe internet, sunt bucățele de piept de pui, condimentate cu sare și piper și trase la tigaie, în puțin ulei, peste care se pune la final un strop de sos de soia și niște ketchup.

Lângă proteinele din carne vom pune o porție de orez basmati, pe care îl fierbem conform instrucțiunilor de pe cutie, cu apă și puțină grăsime. Și o porție de legume mexicane, decongelate în apă fiartă, conform a ceea ce scrie pe pungă, combinate cu niște resturi de ciuperci. Dacă aveți timp și legume proaspete, le curățați, spălați, tăiați rondele sau felii subțiri și le căliți – folosiți ce vă place.

La final, porționăm și aranjăm artistic în cutii. Și decorăm cu niște susan.

Opera lui Chef, de asta arată așa, ca la revistă. :)))

Este adevărat că îți ia puțin timp să gătești, dar, la final, vei ști exact ce mănânci (nu aripioare). 😀

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂

Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂

Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *