Ep. special [deluatlaservici] – salată rapidă de paste

Din dragoste pentru tine și pentru corpul tău, astăzi facem o salată de paste rapidă, tocmai bună de luat la servici. 🙂

Avantajul gătitului acasă este că poți controla ce pui în preparat, calitatea ingredientelor, cantitatea de sare, zahăr și grăsimi, poți pregăti adaptat mofturilor, poți găti mai multe porții și costă și mai ieftin decât dacă ai comanda. Win-win.

Această salată conține paste, pe care le fierbi al dente, conform instrucțiunilor de pe pungă (le guști ca să te asiguri că sunt gata), le scurgi, clătești și le dai deoparte. Într-o tigaie torni puțin ulei și pui la călit legume din frigider. În cazul de față morcov, apio, țelină, ardei roșu, proaspete, curățate, spălate și tăiate și mazăre din congelator. Mai adaugi puțină apă, sare și piper și lași să se înăbușe la un foc moderat. Când s-a evaporat apa, adaugi niște crenvurști (sau altceva proteic). La final pui pastele, amesteci bine, mai condimentezi dacă este cazul și stingi focul. Rece, porționezi în caserole individuale și păstrezi la frigider pentru 2-3 zile.

Poți folosi și legume fierte sau legume mexicane congelate.

Poftă bună!

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂

Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂

Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *