Salata de astăzi este o variantă a clasicei salate de castraveți, bună pe post de garnitură sau ca antreu, să ne crească pofta de mâncare. În cazul în care nu aveți. Hahaha. :))))
Castraveții, Fabio sau cornișon, nu contează, spălați și tăiați rondele, se marinează într-o zeamă de apă cu sare și zahăr pentru jumătate de oră. După care se scurg, se amestecă cu ceapă verde tocată și se îneacă într-un dressing de oțet, cu semințe de susan, fulgi de ardei iute și un usturoi tocat.
Sau puteți sări peste marinadă și să folosiți un dressing vinegretă cu oțet, un pic mai dulce.
Eu am sărit și peste fulgii de ardei și usturoi și dressingul l-am pus chiar înainte să mănânc.
Rapid, vegan, colorat și un dezastru fancy. 😀
Ia ghiciți de unde este rețeta? De la Georgeanne Brennan. 🙂 N-am făcut toate rețetele, nuuuuu, mai am. :)))))
—
Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂
Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂
Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.