Nicio zi fără salată și nicio salată fără morcov! 😛
Astăzi avem o rețetă super rapidă, care nu necesită cine știe ce abilități speciale de distrus legume. 🙂
Pentru o porție, dăm un morcov pe răzătoarea mare. Separat tocăm două fire de coriandru. Amestecăm morcovul cu verdețurile. Amestecăm o linguriță de unt de arahide cu zeama de la jumătate de lămâie, un strop de sare și zahăr. Turnăm dressingul peste salată. Amestecăm. Mâncăm.
Dacă nu găsiți frunze de coriandru sau nu vă place gustul, atunci puneți pătrunjel verde și un strop de coriandru praf, ca mine.
Puteți servi salata ca atare sau combinată cu alte feluri de mâncare indiene. 🙂
Inspirația este Nisha Katona, Mowgli Street Food.
—
Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂
Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂
Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.