Ep. 243 – spaghetti al tonno

Spaghetti fierte al dente.

Într-o tigaie turnăm niște ulei de măsline și aruncăm în ea vreo doi căței de usturoi tocați, jumătate de ardei iute sau fulgi de ardei iute, o bucată de anșoa și o roșie, două tocate, proaspete sau din conservă. Condimentăm cu sare, piper, oregano și un strop de vin. Când e aproape gata adăugăm ton din conservă. La final o mână de pătrunjel verde. Și parmezan ras.

Sau fără pătrunjel și parmezan. N-a fost rău. Practic sunt pastele cu ton, pe care le fac de ani de zile, doar cu sosul îmbunătățit cu anșoa și vin.

Rețeta inspirată din America’s Test Kitchen.

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂

Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂

Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.