Cookingbookclub 24

Și uite că, încet, ne apropiem iar de finalul anului. 🙂 Ediția #cookingbookclub #dezastruinbucatarie a acestei luni este dedicată lui Paul Hollywood, un brutar super celebru, pe care îl puteți vedea prin mai multe emisiuni de profil, la televiziunile britanice. Eu am încercat câteva rețete de la el și aproape ies, drept urmare merită un episod în clubul nostru de persoane pasionate de distrus rețete. :)))))

M-am gândit totodată că probabil nu există un produs mai basic în alimentația poporului neaoș ca pâinea și variațiunile ei, unele cunoscute și sub denumirea de dulciuri de bucătărie. 😀 La început de pandemie mulți am reînvățat cum să facem pâine de la zero, unii chiar să facem și drojdie (nu eu, eu am distrus o tură, după care m-am lăsat păgubașă. :))) ) În plus, pâinea este un produs perisabil, care se strică destul de repede – se acrește sau mucegăiește sau se usucă. Astfel, fie trebuie să o consumi rapid, fie trebuie să improvizezi, ca să nu o arunci. Și uite cum se leagă cu bucătăria noastră cea verde. 😀 Românii știu să o facă pâine prăjită sau pesmet, dar există n-variații, de la budinci, la folosit în tocături șamd. Și dacă nu ai pâine, folosești cozonac. 😛

Căci, să nu uităm, omul cât trăiește învață câte ceva nou. 🙂

Puteți citi una din cărțile lui Hollywood, că s-a plimbat prin toată lumea și are tone de rețete, îl găsiți totodată pe instagram sau la el pe site. Sau la tv. 🙂

O să caut și eu ceva rețete noi și facem schimb de poze luna viitoare, da? 🙂

#cookingbookclub #letsgetgreen! pentru că anul acesta bucătăria noastră devine verde.

Intră și tu în gașca #dezastruinbucatarie, pe facebookinstagram sau pinterest.

Citește toate articolele #cookingbookclub aici. Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. Și dacă ești pasionat de #prăjitorturișicafea, apasă aici. Nu uita că să previi este mai ușor decât să tratezi și că nu poți arde rețete cu succes dacă nu știi prim ajutor în bucătărie – citește aici mai mult.