No bine, puteți să vă umflați cu dulciuri de Halloween. Sau puteți să vă umflați cu paste. :))))
NYT Cooking a avut o rețetă perfectă de încercat: Midnight Pasta sau pastele de la miezul nopții. O idee superbă, mai ales pentru cei aflați la cură. :))))))
Ca să pregătim aceste paste, fierbem o oală de spaghetti al dente – să fie fierte, dar să nu fie făcute praf.
Separat, într-o tigaie, punem usturoi tocat, ardei iute tocat sau fulgi de ardei iute, piper, capere de la borcan și niște anșoa. O bucată-două de persoană, dacă vă plac, mai puneți. Deși ale mele au fost extrem de sărate. Niște ulei de măsline. Prăjim puțin ingredientele, să se transforme într-un sos. La final punem și o mână de pătrunjel verde și turnăm pastele scurse de apă. Amestecăm. Radem niște parmezan deasupra sau sărim peste el, dacă nu suntem fani.
Se fac super repede și se mănâncă direct din tigaie, dacă nu vrei să mai speli farfurii. :))) Dar înainte să te transformi în vampiraș transilvănean. 😛
Buhuhu și un dovleac luminat! 😀
—
Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂
Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună.
Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.