Rețeta de astăzi este un fusion, italiano-german, pentru că în loc de cârnați avem weissvurst, că asta era la ofertă. Când am inventariat rapid ce aveam prin frigider. 😀
Știți cum unii dintre noi punem cam orice pe paste? No bine, facem cam același lucru, doar că în loc de paste avem blat de pizza.
Pe un blat cumpărat, am pus un strat subțire de ketchup – da, n-am pățit nimic 😛 – peste care am presărat felii de weissvurst și broccoli fiert, niște felii subțiri de usturoi, câteva bucăți mici de mozzarella și am condimentat cu oregano și busuioc.
La cuptor 10-15 minute, la foc moderat. Verificați aluatul să nu îl ardeți mai mult decât trebuie. 😀
Este un dezastru bun și a doua zi.
Puteți folosi cârnați sau cabanos sau doar carnea de la cârnați proaspeți, dar să fie preparată înainte.
Ideea de pizza este de la Giada de Laurentiis.
—
Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂
Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂
Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.