Ep. 233 [Oktoberfest] – pizza cu varză acră sau Sauerkrautpizza

Niciun Oktoberfest acasă, în Kronstadt, fără varză murată sau Sauerkraut! 😀

Drept urmare, luna aceasta am gătit tot ce am putut cu… varză acră nemțească. Pizza, supă și varză cu cârnați. Un meniu chiar gustos și în ton cu vremurile locale. 😛

Heute kochen wir Sauerkrautpizza! Azi facem pizza cu varză acră!

Aluat de pizza, de la magazin, că nu avem prea mult timp, întins în tavă, pe hârtie de copt. Deasupra, o mână de varză acră nemțească, scursă bine de zeamă. Jumătate de ceapă albă, tăiată peștișori. Un sfert de ardei roșu, tăiat felii subțiri. O roșie mică tăiată felii. Felii de șuncă Pădurea Neagră. Vreo două felii de cașcaval, simplu sau afumat. Oregano, piper.

Ies două porții. Vreți mai multe, multiplicați! 😀

Musai șuncă afumată, că altfel nu are niciun gust.

Numai pizza cu varză murată nu credeam că voi face vreodată în viață. :))) După cum spune Chef, dacă era cu ananas, mai era cum mai era…

Rețeta este inspirată de pe Germanfoods. Ingredientele sunt din Kaufland și Lidl, vezi mai jos.

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂

Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂

Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.