Niciun Oktoberfest acasă, în Kronstadt, fără varză murată sau Sauerkraut! 😀
Drept urmare, luna aceasta am gătit tot ce am putut cu… varză acră nemțească. Pizza, supă și varză cu cârnați. Un meniu chiar gustos și în ton cu vremurile locale. 😛
Heute kochen wir Sauerkrautpizza! Azi facem pizza cu varză acră!
Aluat de pizza, de la magazin, că nu avem prea mult timp, întins în tavă, pe hârtie de copt. Deasupra, o mână de varză acră nemțească, scursă bine de zeamă. Jumătate de ceapă albă, tăiată peștișori. Un sfert de ardei roșu, tăiat felii subțiri. O roșie mică tăiată felii. Felii de șuncă Pădurea Neagră. Vreo două felii de cașcaval, simplu sau afumat. Oregano, piper.
Ies două porții. Vreți mai multe, multiplicați! 😀
Musai șuncă afumată, că altfel nu are niciun gust.
Numai pizza cu varză murată nu credeam că voi face vreodată în viață. :))) După cum spune Chef, dacă era cu ananas, mai era cum mai era…
Rețeta este inspirată de pe Germanfoods. Ingredientele sunt din Kaufland și Lidl, vezi mai jos.
—
Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂
Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂
Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.