Ep. special [italian] – pizza albă cu lămâie

Am improvizat puțin, pentru că în rețetă scria că pizza se face cu ricotta, ori eu nu am gătit niciodată cu așa ceva și era ziua cu dezastre, nu cu aventuri prin bucătărie. 😛

Pe un blat de pizza, de casă sau cumpărat, presărați brânză albă. Ricotta și mozzarella, plus niște parmezan sau telemea rasă și mozzarella, în cazul meu. Plus coajă rasă de lămâi bio. Niște oregano.

La cuptor, 10-15 minute, timp în care se topește brânza sau se transformă în cauciuc, după caz. 😀

Este interesantă.

Adaptare după Giada de Laurentiis.

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂

Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂

Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.