Panzanella este o salată cu origini italiane, care folosește pâinea veche, astfel încât să nu o aruncăm și care se amestecă cu roșii, ceapă, eventual castraveți, plus mult dressing din oțet și ulei, ca să se înmoaie pâinea tare.
Eu am găsit o variantă cu roșii, pepene roșu și crutoane.
Drept urmare tăiați cuburi o roșie și o felie de pepene, fără sâmburi, stropiți cu o vinegretă simplă, puneți niște mentă verde și adăugați o mână de crutoane, condimentate și prăjite cu ulei de măsline.
Iese un dezastru cam ciudat. :))) Foooooarte ciudat. 😀
Rețeta este de la Apollonia Poilane.
—
Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂
Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂
Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.