Salată din patru ingrediente: pui, penne, usturoi și pătrunjel verde, care se face super rapid, e gustoasă și sățioasă. Dacă scoateți oțetul din ecuație, iese de paste cu pui. 🙂
Paste scurte, ni se recomandă penne, dar folosiți ce aveți prin casă. Fierte al dente – nu le faceți praf! Scurse și lăsate separat.
Carne de pui prăjită bucată mare, după care tăiată fâșii. Puteți recicla carne fiartă din supă sau din friptura rămasă. Sau prăjiți carnea deja tăiată cuburi. Eu am folosit curcan, că asta am găsit la reduceri.
Pastele se amestecă cu carnea și pătrunjelul verde tocat. Usturoiul felii se fierbe-prăjește în uleiul de la carne, cu puțină supă, până se evaporă apa. Așa era în rețetă, eu l-am pus peste carne și cu asta basta. :)))
Dressing din ulei de măsline, oțet balsamic, sare, piper și rozmarin. Sau ce vă place.
A ieșit pe gustul dezastrelor. 🙂 Din cartea de rețete a Georgeannei Brennan.
—
Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂
Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂
Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.