Cușcuș, pus la hidratat cu o cană de supă de pui sau de legume și niște vegeta, cum scrie de altfel pe cutie.
Într-o tigaie, apio tocat și morcov ras, călite cu o lingură de ulei de măsline, adăugat năutul fiert și clătit, lăsat câteva minute. Dacă serviți totul imediat, atunci puteți pune și niște ceapă tocată.
În vasul de salată tocăm castravete și ardei gras, niște pătrunjel verde, adăugăm cușcușul și legumele cu năut.
Condimentăm cu sare, piper, un praf de coriandru, chimen și ghimbir și mentă proaspătă tocată, plus zeama de la o lămâie.
Servim cu felii de roșii.
Dezastru super bun!!!
—
Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂
Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂
Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.