Presupun că rețeta originală folosește aluatul clasic de clătite, cu lapte. Eu am improvizat, scopul fiind să mănânc un măr la micul dejun. :))))
Un măr, curățat de coajă și tăiat felii mai groase. Fiecare felie se trece printr-un aluat de clătite mai gros, dar care curge, făcut din ou, făină și apă (lapte), condimentat cu sare și un praf de scorțișoară, care se prăjește în baie de ulei, în tigaie.
Scoateți pe un șervet de hârtie, să mai absoarbă din ulei. După care aranjați artistic pe o farfurie și pudrați cu zahăr.
Dacă vreți să fie dulce, alegeți un soi de măr mai dulce și adăugați zahăr sau miere în aluat.
Merge de un mic dejun ușor dezastru, cu o cafea lângă.
—
Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂
Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂
Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.