Ep. special [calamamaacasă] – ciorbă de gâturi de pui

Dacă nu găsiți de pui, folosiți de curcan. 🙂

Puneți gâturile de pui la fiert cu apă și puțină sare, spumați, după care adăugați zarzavatul de ciorbă: morcov, ceapă, țelină sau pătrunjel rădăcină, ardei roșu, curățate, spălate, tocate și eventual călite cu puțin ulei. Lăsați să fiarbă la foc potrivit sau mic. Către final puneți și niște cartofi tăiați cuburi mai mari. Când e gata, adăugați roșii tăiate sau bulion. Plus pătrunjel și țelină verde tocate sau leuștean. Este o ciorbă dulce, dacă nu vă place ideea, acriți cu sare de lămâie.

Nu uitați să faceți poză. Lol. :))

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂

Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂

Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.