Ep. special [calamamaacasă] – salată verde

Sau cum ne făcea mama salata când eram copii. 🙂

Cumpăra o salată verde de la piață. Singurul fel de salată, că nu-mi aduc aminte să fi existat prea multe soiuri pe piață. O curăța de frunzele stricate și o spăla de noroi și melci. Da, super bio. 😛 După care frunzele rupte erau puse în castron, date cu un praf de sare și frecate puțin cu mâna. Da, similar cu salata de varză, doar că mai finuț. 😀 Separat mama făcea un dressing de ulei cu oțet și zahăr, care se turna peste salată. Salata trebuia consumată imediat.

Cea de azi are și niște fire de ceapă și usturoi tocate și puțin mărar verde în dressing.

Voi cum mâncați salata când erați copii? 🙂

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂

Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂

Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.