Ahahahaha, iar pizza? 😀 Iar, că am avut un aluat XXL de la magazin, drept urmare a ieșit pizza pentru mai multe ture.
De data aceasta pizza vegetariană, care se face cu ce ai prin frigider. :))) La pizzerie nu prea comand vegetariană, că au niște combinații cam dubioase. Dar acasă este un deliciu. 😛
Aluatul întins în tavă, după care avem varianta în care îl ungem cu sos de roșii, peste care vom pune legumele, și deasupra brânza; varianta în care nu punem nimic, doar legumele și brânză; varianta în care ungem cu un ou bătut, după care adăugăm legume și brânză.
În cazul de față am avut aluat + legume (ceapă roșie, dovlecel, ardei roșu și măsline) + mozzarella + condimente (sare, piper, oregano).
La foc potrivit, vreo 20-30 de minute sau verificați, în funcție de cuptor și aluat.
Ca orice produs dezastruînbucătărie, este bună dacă este arsă atât cât trebuie. 😀
Dacă vreți vegan, improvizați. 🙂
—
Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂
Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂
Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.