Dar ce zici tu acolo pisiroz, pizza cu struguri? Da, dragi dezastre, și a fost chiar bună. 😀
Rețeta e de la Jamie Oliver și munca este a prietenilor, eu sunt doar cu datul din gură și degete, ca de obicei. :))))
Pe un blat de pizza, făcut (făină, apă, drojdie și sare) sau cumpărat de la magazin vom presăra niște parmezan ras, apoi acoperim cu bucățele de mozzarella, boabe de struguri tăiate, felii de ceapă roșie și rozmarin.

La cuptor, la foc potrivit – mare vreo 10 minute (sau vedeți în funcție de aluat și cuptor), după care vine partea interesantă: presărăm niște miere lichidă, puțin oțet balsamic și mix de semințe.
După care servim. Dezastruos de bun! 🙂
Și da, am mâncat și eu o bucățică, în ciuda faptului că avea parmezan. Pffffffffff! 😀
—
Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂
Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂
Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.