Secretul rețetei este piperul. Mult piper negru. 🙂
Cum se face: tocăm o varză și o punem pe foc, într-o cratiță, cu puțin ulei și, eventual puțină apă, până se înmoaie varza; cine vrea, adaugă și o ceapă tocată. Mie, de exemplu, îmi place varza mai mult crudă și ușor arsă, ceea ce nu e nimic neobișnuit pentru cineva dezastru. :)) Când este gata, adăugăm sare după gust și piper negru.
Separat fierbem niște tăiței lați (laște), îi scurgem și îi amestecăm cu varza.
Bun de tot! 😀
Am văzut pe net o rețetă de la un italian cu bunici unguri care făcea cam același lucru, doar că punea și o tonă de zahăr. Asta dacă vreți să experimentați. :)))
—
Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂
Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂
Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.