Ep. 207 – pizza cu somon afumat

Facem abstracție de faptul că am cam ars-o. Nu cărbune, doar super uscată. :)))))))

Aluat de pizza, întins subțire într-o tavă de aragaz, pe o foaie de copt. Deasupra, niște sos de roșii întins la fel, subțire. Busuioc uscat, sare și piper. Felii subțiri de ceapă roșie. Felii subțiri de măsline verzi. Niște somon afumat bucățele. Capere din loc în loc. Felii subțiri de lămâie, fără coajă, că nu era bio.

La cuptor, foc potrivit, până o ardeți. :))))

Combinația de pește afumat cu lămâie este foarte faină.

No bine, și ce credeți că am uitat să pun? Niște cașcaval. Yup, dezastrul de mine și-a adus aminte de el a doua zi, dimineața. :))))))

PS: poza e cu pizza pregătită să intre la cuptor. 🙂

PS1: aluat de pizza puteți folosi din cel cumpărat sau îl faceți de la zero, cu făină, apă și un strop de drojdie și sare, să iasă un aluat care se poate frământa ușor vreo zece minute, după care îl lăsați o oră la crescut, să-și dubleze volumul și îl întindeți în tavă cu puțin ulei.

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂

Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 

Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *