Ep. 205 – un Sloppy Joe, vă rog!

Și cum mă uitam eu la un film de pe Hallmark, ce văd eu? O rețetă care sună super interesant. 😛

Sloppy Joe este un soi de sandviș apărut pe la începutul secolului XX, în America, în care pe o chiflă se pune niște carne de vită tocată gătită cu ceapă, sos de roșii sau ketchup, Worchester și alte condimente și servită, după gust, cu coleslaw – salată de varză. Un fel de mâncare ieftin, sățios și rapid.

Deja îmi imaginez variantele locale, pită cu tocană și pită cu gulaș. :)))))

În rețetele găsite pe internet, carnea de vită se călește cu ceapă tocată, eventual ardei și usturoi tocat și când e aproape gata se toarnă niște ketchup, sare, piper, muștar, Worchester și niște ardei iute. Oamenii ăștia gătesc carnea de vită în 15-20 minute… eu încă nu am întâlnit așa ceva în practică, a mea se fierbe cu orele. :))))))

Când este gata și nici nu are prea mult sos, tai o chiflă în două, eventual o prăjești puțin pe interior, după care torni carnea între cele două bucăți de chiflă și bagi în tine. Și aici am de comentat, of course. :))) Că pâinea noastră, și prăjită, de la sos se înmoaie.

Eu am folosit carne din chili, peste care am turnat niște Tabasco, că Worchesterul e la Chef, am mai garnisit cu niște felii de castravete acru și am pus niște salată mix pe lângă.

O dată în viață a fost interesant. :)))

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂

Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂

Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *