Ep. 202 – inimioare de foietaj cu zmeură

No bine, ar fi trebuit să fie înainte de Valentine’s, doar că în loc să iasă ce trebuia, a ieșit… ghiciți? Un dezastru!!! :))))

Inimioarele de foietaj sunt un desert rapid de făcut, dacă ai foietaj și fructe, puțină răbdare și o formă de tăiat.

Practic tai foietajul inimioare, după care iei fiecare bucată pe rând și îi ridici ușor marginile, să iasă un mini coșuleț. Pe aluatul tăiat vei pune fructele proaspete sau pregătite ca pentru tartă. În cazul de față zmeura decongelată a fost amestecată cu puțin zahăr și un strop de amidon/făină, lăsată să se răcească apoi pusă pe foietaj.

La cuptor, la foc potrivit, vreo 20-30 de minute. Vedeți să nu se ardă foietajul. După ce scoți din cuptor, pudrezi cu zahăr pudră.

Este un dezastru de inspirație Pinterest care se mănâncă super rapid. 😛

Happy (late) Valentine’s și Dragobete plăcut! Aș zice că Love is in the air (și poate niște primăvară??! 😀 ), dar doar dacă nu deschideți feedul de știri. :))

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂

Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂

Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *