Ep. special [dinfrigider] – chinezesc rapid

Dacă tot am discutat despre cum să nu aruncăm mâncarea, astăzi avem mâncare chinezească rapidă, cu ce se strica prin frigider.

Am avut un borcan de morcov și ghimbir murat din care am mâncat o dată, după care l-am ignorat cu grație până când a sosit momentul adevărului: ori în tigaie, ori la gunoi. Așa că a trebuit să devin super creativă. 😀 Într-o tigaie cu puțin ulei am pus fășiile de morcov și ghimbir scurse de zeamă și clătite bine, după care am adăugat un ardei roșu tăiat fideluță, niște apio și am așteptat să se călească. La final am aruncat niște bucăți de curcan fiert și o legătură de pătrunjel verde tocat. Am condimentat cu sare, piper, coriandru praf, o lingură de miere și o lingură de sos de soia – să iasă un fel de dulce-acrișor.

Puteți combina cu tăiței sau orez.

Important e că nu am aruncat nimic. Ura! 🙂

PS: Dacă obișnuiți să cumpărați chestii, să fie în casă, mai bine nu. Planeta și portofelul o să vă mulțumească. 🙂

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂

Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂

Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *