Când te duci în vizită la prieteni și în loc de cafea primești un pahar de Hugo și prăji, se cheamă că a fost o vizită de succes, care trebuie reeditată. 😀
Hugo este un cocktail care a apărut prin 2005 în Tirolul de Sud și care este un șpriț ușor alcoolic.
Aveți nevoie de prosecco, sirop de soc, sifon sau apă minerală și frunze de mentă și eventual o felie de lime. Se servește cu gheață, într-un pahar de vin alb. La 5 părți prosecco, 1 de sirop și 1 de apă. Dar puteți modifica cantitățile în funcție de gust. Zic eu, dezastru șef inclusiv peste cocktailuri. :))))
Al nostru a fost doar cu lime. Și servit cu prăji de casă cu cremă de lămâie. Yummmmy! 🙂
—
Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂
Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂
Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.