Ep. 201 – salată cu portocale și semințe

Intitulată “salată de năsturel cu portocale și semințe prăjite de dovleac”, s-a transformat ușor în funcție de ingredientele din frigider.

Drept urmare salata este iceberg, dar din partea mea puteți folosi orice fel de salată vă place. Semințele de dovleac de fapt sunt de floarea soarelui și dacă nu aveți, puteți folosi, nu știu, alune… Și orice citrice sunt binevenite.

Rupeți salata spălată în farfurii, deasupra puneți felii de portocale și semințe prăjite. Faceți un dressing din lămâie/ lime cu ulei, sare, piper, chimen jalapeno tocat și stropiți salata. Eu am pus și niște ardei roșu tocat mărunt, să fie mai colorat.

Poftă bună la un dezastru ușor, care face trecerea la primăvarăăăăăăăă. 😀

De la Georgeanne Brennan citire, că mi-am mai luat o carte de la ea de sărbători. 🙂

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂

Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 

Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *