Cookingbookclub 19

Bine v-am găsit la o nouă ediție a #cookingbookclub, clubul nostru de gătit, în care eu propun câte o carte, un autor sau un site o dată la două luni, în funcție de un algoritm doar de mine știut. Lol. :))))

Pășim astfel în anul numărul 4 – wow!!!! – și vom avea o temă și anul acesta, că doar nu o să gătim doar așa, de dragul statului în bucătărie. 😀 :))))

Dacă ați citit articolul de ieri, deja știți despre ce este vorba. Anul acesta încercăm să lucrăm puțin mai mult la comportamentele ecologice. Așa că bucătăria noastră va deveni puțin verde. 🙂 Vom combina frumosul cu utilul și cărțile cu principiile eco, și vom găti și ceva nou, și ce ne place și ne face cu ochiul, și ceva pentru prieteni și familie…

Sursa noastră de inspirație pentru primul #cookingbookclub din acest an este faimosul bucătar David Chang. Devenit celebru după deschiderea primului său restaurant Momofuku, el promovează bucătăria americano-asiatică și are multe rețete care îți fac cu ochiul la el pe site. Și dacă i-ați văzut cele două documentare, The Next Thing You Eat și Ugly Delicious, cam știți care îi sunt ideile cu privire la mâncare, respectul pentru ea și pentru cei care o pregătesc.

Drept urmare mi s-a părut o alegere potrivită pentru anotimpul în care ne aflăm și pentru a încerca să găsim rețete noi, care să ne inspire să gătim astfel încât să aruncăm cât mai puțină mâncare.

Căutați-l pe site, pe insta, pe youtube sau în librărie, că are vreo 3 cărți scoase, ultima cu rețete pentru microunde și dacă v-a plăcut vreo rețetă anume, lăsați un comentariu. Rețetele mele încercate vor sosi luna viitoare. 🙂

#cookingbookclub #letsgetgreen! pentru că anul acesta bucătăria noastră devine verde.

Intră și tu în gașca #dezastruinbucatarie, pe facebookinstagram sau pinterest.

Citește toate articolele #cookingbookclub aici. Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. Și dacă ești pasionat de #prăjitorturișicafea, apasă aici. Nu uita că să previi este mai ușor decât să tratezi și că nu poți arde rețete cu succes dacă nu știi prim ajutor în bucătărie – citește aici mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *