Ep. 191 – salată de ardei copți cu capere și măsline

No hai că v-am spus din titlu toate ingredientele principale, practic nici nu trebuie să mai deschideți articolul. :))))))

Ardei gras roșu, galben și portocaliu – în cazul meu ardei gras galben și niște capia roșu, niște măsline kalamata sau de care găsiți, capere, sare, piper, usturoi, busuioc proaspăt (merge și cel uscat) și niște ulei de măsline.

Ardeii copți pe plită și curățați de coajă și sâmburi – dacă îi dați cu un praf de sare și îi lăsați să stea puțin într-o oală acoperită, procesul merge super rapid. Tăiați felii și amestecați cu restul de ingrediente.

Dacă nu vă satisface, faceți o românească și turnați și un strop de oțet.

Dezastru curat. Italian cu ingrediente româno-grecești.

Inspirat din “Everyday Italian”, Giana de Laurentiis.

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂

Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 

Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *