Ep. special [fărăfarfuriisparte] – salată grecească

Salata grecească, cunoscută și sub numele de horiatiki, conține roșii, castraveți, ceapă, o bucată de feta și măsline, de preferat kalamata. Plus sare, piper, oregano și niște ulei local de măsline. Mai puteți găsi variante cu capere și ardei, dar nu veți găsi variante cu salată verde. De ținut minte! 😀

În afara Greciei, fiecare pune ce vrea în ea, adică legume de sezon, ceea ce puteți face și voi, dacă nu vă convine rețeta de mai sus. Vedeți doar să nu exagerați cu uleiul. :))))

Este o salată vegetariană sățioasă, bună pentru un mic dejun întârziat, prânz sau cină. Sau pentru atunci când te întorci de la plajă. 🙂

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂

Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 

Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.