Cookingbookclub 17

Luna aceasta propunerea #cookingbookclub este un actor/ autor de cărți de bucate despre familia lui italiană/ realizator de emisiuni culinare pe CNN și mare șef pe cocktailuri la divizia Insta-covidel. 🙂 Unicul și inegalabilul Stanley Tucci, despre care recunosc că până anul acesta nu am știut mare lucru, cu excepția faptului că are roluri simpatice prin filme.

Stanley are deja două cărți, una dintre ele “The Tucci Table: Cooking with Family and Friends”, inspirată din rețetele familiei lui are multe rețete comestibile. 🙂 No bine, s-ar putea să modificați rețetele, dacă nu sunteți fani ai pecorino și parmezan. :)))))

Serialul care a rulat în primăvară pe CNN, “Searching for Italy” a fost foarte simpatic, chiar dacă o mai dă de garduri din când în când. Omul ăsta mănâncă cu atâta poftă în fiecare episod, încât e greu să nu ți se facă foame la final. :)) Plus toate cadrele cu clădiri superbe și peisaje fantastice. Dacă nu erai îndrăgostit de Italia, la final o să vrei să îți rezervi bilet de avion (sau căruță, pentru eco-fans). 😛

Cât despre cocktailuri, se pare că omul a lucrat barman la viața lui, drept urmare știe ce amestecă. 🙂

Până pe 10 octombrie îl puteți citi pe Stanley oriunde l-ați găsi, puteți alege o rețetă, chiar și un cocktail (caz în care vin și eu 😛 ) să le încercați cu prietenii și cei dragi, să le pozați și să le postați public la voi pe pagina de facebook/instagram cu hashtagurile #cookingbokclub #dezastruînbucătărie #foodfriendslove și cele mai faine povești vor fi promovate pe paginile oficiale ale dezastrelor. În teorie.

#foodfriendslove și orice ar fi, nu uita să te bucuri de mâncare, de soare, de pământ și să respiri.

Intră și tu în gașca #dezastruinbucatarie, pe facebookinstagram sau pinterest.

Citește toate articolele #cookingbookclub aici. Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. Și dacă ești pasionat de #prăjitorturișicafea, apasă aici. Nu uita că să previi este mai ușor decât să tratezi și că nu poți arde rețete cu succes dacă nu știi prim ajutor în bucătărie – citește aici mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *